How do I put a courtesy runner in?

Post Reply
lisaboyd
Posts: 4
Joined: Tue Nov 20, 2018 8:38 am

How do I put a courtesy runner in?

Post by lisaboyd » Tue Nov 20, 2018 8:45 am

I am keeping score for senior slow-pitch softball teams where they can have unlimited courtesy runners per half inning (courtesy runner can only run once per inning). Is there a way to track this at all in the app? I also keep stats for the guys who run for everyone -- how many times they ran for someone and how many of those times they scored running for someone else.

Thanks for any input! I think I've figured out everything else :)
Lisa B.
PetroGuy
Posts: 531
Joined: Thu May 06, 2010 12:43 pm
Location: Houston, TX

Re: How do I put a courtesy runner in?

Post by PetroGuy » Tue Nov 20, 2018 10:35 am

Just tap on the runner and you will get a list of players on the roster. Select one of them and that player will replace the runner.
Check out the new iscore documentation page!
Includes videos and user manual.
http://iscoresports.com/baseball/training.php#docs" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
team mom
Posts: 881
Joined: Tue Sep 07, 2010 4:47 am
Location: Atlanta, GA

Re: How do I put a courtesy runner in?

Post by team mom » Tue Nov 20, 2018 11:18 am

After you tap the runner Icon, There is a courtesy runner button ( in addition to and slightly different than a pinch runner button). When you tap courtesy runner it will next show you who was last and second to last out. You can pick any player however. This is not a permanant substitution , the player will revert back at end of inning. I don't think the app tracks courtesy runner however.
Team Mom

Check out the new iscore documentation page!
Includes videos and user manual.
http://iscoresports.com/baseball/training.php#docs
lisaboyd
Posts: 4
Joined: Tue Nov 20, 2018 8:38 am

Re: How do I put a courtesy runner in?

Post by lisaboyd » Tue Nov 20, 2018 1:34 pm

Thanks so much for the info! This is very helpful!

I'll see if there's a way to track the courtesy runners manually.

Lisa B.
lisaboyd
Posts: 4
Joined: Tue Nov 20, 2018 8:38 am

Re: How do I put a courtesy runner in?

Post by lisaboyd » Wed Nov 21, 2018 6:11 am

Ok I thought this was easy enough :) But when I tap on the runner, it only brings up a list to ask me how they got to the next base or got out. I don't see anything about runners. I thought maybe I'm running an outdated version (5.11)? So I'll check on that. The app store doesn't say it needs to be updated. Is there a setting I might need to adjust?

Lisa B.
lisaboyd
Posts: 4
Joined: Tue Nov 20, 2018 8:38 am

Re: How do I put a courtesy runner in?

Post by lisaboyd » Wed Nov 21, 2018 6:20 am

Ack! Ignore my last message :) I found some tutorial videos on YouTube and saw where I was overlooking the button!

Lisa B.
User avatar
OhioTex
Posts: 5415
Joined: Sun May 10, 2009 6:48 am
Location: Columbus OH

Re: How do I put a courtesy runner in?

Post by OhioTex » Wed Nov 21, 2018 4:54 pm

in the signature line of moderator posts you will also find links to user support video and documentation
..........................................
iScore Baseball/Softball
* FAQ http://iscoresports.com//baseball/support.php
* Updated Manual http://iscoresports.com/baseball/manual.php?gd=1
* Stat Formulas http://data.iscorecentral.com/legend.ph ... internal=1
Pabeggetur
Posts: 9
Joined: Thu Oct 18, 2018 1:43 pm

Re: How do I put a courtesy runner in?

Post by Pabeggetur » Sun Nov 25, 2018 12:08 pm

PetroGuy wrote:
Tue Nov 20, 2018 10:35 am
Just tap on the runner and you will get a list of players on the roster. Select one of them and that player will replace the runner.
Easy as pie
Pabeggetur
Posts: 9
Joined: Thu Oct 18, 2018 1:43 pm

Re: How do I put a courtesy runner in?

Post by Pabeggetur » Sun Nov 25, 2018 12:26 pm

lisaboyd wrote:
Wed Nov 21, 2018 6:20 am
Ack! Ignore my last message :) I found some tutorial videos on YouTube and saw where I was overlooking the button!

Lisa B.
LOL
Post Reply