MLB Double Header Sync

If you are having an issue with iScore Baseball, please post it here and we will try and find solutions so everybody will be aware of them.
Post Reply
Stan
Posts: 19
Joined: Tue Apr 10, 2018 11:04 am

MLB Double Header Sync

Post by Stan » Tue Apr 17, 2018 7:24 pm

Hi:

The Royals and Blue Jays played a double header today. After the first game was over, I went back to Options and updated the MLB information, I then Discovered the second game and imported it. When I went to Sync both teams I got the lineups from the first game not the second. I tried a couple of times with the same results.

I realize this situation is relatively rare but thought you would want to know.
User avatar
FTMSupport
Site Admin
Posts: 13199
Joined: Sat Mar 28, 2009 7:25 pm

Re: MLB Double Header Sync

Post by FTMSupport » Tue Apr 17, 2018 8:28 pm

Thank you Stan. We will try and look for a fix. Will have to try and find the next double header to see what we can do. If you happen to know of any coming up, please let us know as it will help us find what is going on.
Check out the new iScore Baseball documentation page!
Includes videos and user manual.
http://iscoresports.com/baseball/training.php#docs
Stan
Posts: 19
Joined: Tue Apr 10, 2018 11:04 am

Re: MLB Double Header Sync

Post by Stan » Tue Apr 17, 2018 8:51 pm

I'm not aware of any, but given the weather this April, I'm sure there will be some.
Stan
Posts: 19
Joined: Tue Apr 10, 2018 11:04 am

Re: MLB Double Header Sync

Post by Stan » Wed May 02, 2018 12:44 pm

The Blue Jays have a double header against Cleveland on Thursday the 3rd.
Stan
Posts: 19
Joined: Tue Apr 10, 2018 11:04 am

Re: MLB Double Header Sync

Post by Stan » Fri May 04, 2018 6:20 am

It happened again yesterday.
Post Reply