Need to have a player with '00' jersey number

If you are having an issue with iScore Basketball, please post it here and we will try and find solutions so everybody will be aware of them.
Post Reply
Billbh
Posts: 22
Joined: Wed Jun 27, 2012 11:02 pm

Need to have a player with '00' jersey number

Post by Billbh » Tue Apr 22, 2014 1:52 am

IScore only allows '0' and converts any attempt to enter a '00' to a '0'

Please fix this on your next release
User avatar
FTMSupport
Site Admin
Posts: 13199
Joined: Sat Mar 28, 2009 7:25 pm

Re: Need to have a player with '00' jersey number

Post by FTMSupport » Tue Apr 22, 2014 12:20 pm

We just went into iScore Baseketball, selected a team, selected Roster, and entered 00 for a jersey. It saved just fine.

Are you running the newest version of iScore? What version does your say on the title screen?
Check out the new iScore Baseball documentation page!
Includes videos and user manual.
http://iscoresports.com/baseball/training.php#docs
User avatar
team mom
Posts: 879
Joined: Tue Sep 07, 2010 4:47 am
Location: Atlanta, GA

Re: Need to have a player with '00' jersey number

Post by team mom » Wed Apr 23, 2014 3:39 am

I find that I need to enter "00" from the main team page (where it lists all the players) rather than the player drill down page. Tap on the number on the left hand side and edit it there. When I enter from the player page it does not save for me either.
Team Mom

Check out the new iscore documentation page!
Includes videos and user manual.
http://iscoresports.com/baseball/training.php#docs
Post Reply