Add a way to put games in league (answered)

If you have an idea for improving the product, please post it here and we will try and prioritize updates based on the most popular requests.
Thomsonpro
Posts: 35
Joined: Tue Jun 21, 2011 11:51 am

Add a way to put games in league (answered)

Postby Thomsonpro » Sat Jan 09, 2016 2:01 pm

In Iscore baseball I can go to the League area and add games and teams to league's in that window on the iPad but not with basketball. Can that feature be added with the basketball Product?
User avatar
FTMSupport
Site Admin
Posts: 12901
Joined: Sat Mar 28, 2009 7:25 pm

Re: Add a way to put games in league

Postby FTMSupport » Sun Jan 10, 2016 8:11 am

In basketball, select the game in Game Manager, then select Leagues there and you can assign the game to any league.

We will be adding the alternate way of assigning leagues in a future version.
Check out the new iScore Baseball documentation page!
Includes videos and user manual.
http://iscoresports.com/baseball/training.php#docs
Qurcyuczy
Posts: 1
Joined: Thu Jun 08, 2017 12:41 am

Re: Add a way to put games in league

Postby Qurcyuczy » Sun Jun 11, 2017 10:37 pm

the basketball Product?
User avatar
OhioTex
Posts: 4894
Joined: Sun May 10, 2009 6:48 am
Location: Columbus OH

Re: Add a way to put games in league

Postby OhioTex » Mon Jun 12, 2017 5:55 am

Yes Support answer for basketball,

The basketball product has the 'original way' baseball had to add leagues, not the newer 'Alternate' method.

In basketball program, You can assign games/players/teams to leagues, you just have to use the 'original' keystroke sequence ( not the newer 'alternative' method)

The 'original' method starts with GAME MANAGER , TEAM MANAGER or PLAYER MANAGER, then League assignment. (i.e. Game Manager > Select League and assign) likewise for Team and Players, Start with Team MANAGER then select League option and Assign,)

The 'alternate' method , was added to baseball in an update, the 'alternate' method starts under LEAGUE MANAGER > select league and then assign player/team/games.

Currently both methods work for baseball, but only the 'original' method for basketball.

Support saying this is a feature they will add to future version is encouraging. Although Support did not give a time frame for a future version, this is actually more info than they usually confirm, (normally it is "on our list for consideration") . the iscore developers practice has always been to not pre announce future product features or timing.

FTMSupport wrote:In basketball, select the game in Game Manager, then select Leagues there and you can assign the game to any league.

We will be adding the alternate way of assigning leagues in a future version.

Return to “Enhancement Requests [Basketball]”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest